کلاژن مهم ترین جزء بافت همبند زیر پوست است که برای جوانی و زیبایی پوست ضروریست؛ اما با بالا رفتن سن کلاژن کمتری در بدن ساخته می شود و در نتیجه پوست نازکتر می شود و چین و چروک پیدا می کند.
به علاوه خورشید، آلودگی، رادیکال های آزاد و سیگار باعث شکستن و از بین رفتن کلاژن می شوند و چین و چروک های صورت را افزایش می دهند.
تا قبل از 35 سالگی، بدن به صورت طبیعی کلاژن ساخته و آسیب های پوستی را جبران می کند ولی از 35 سالگی به بعد تولید کلاژن و کیفیت آن در بدن کاهش می یابد.
ولی خبر خوب اینست که یکسری محصولات و داروهای موضعی و مواد
غذایی هستند که باعث افزایش طبیعی کلاژن پوست می شوند و به محکمتر شدن،
انعطاف پذیری و حجیم شدن پوست کمک می کنند.
در اینجا به بهترین غذاهایی که به تولید کلاژن و جوانتر به نظر رسیدن پوست کمک می کنند اشاره خواهیم کرد.
1. ماهی
ماهی هایی مثل سالمون دارای امگای 3 بالایی بوده و به تقویت سلول های پوست کمک می کنند.