روشهای طبیعی سفید کردن دندانها

مواد غذایی و ترکیبات طبیعی زیادی وجود دارند که همه ما روزانه از آنها استفاده کرده و از خواص بیشمار آنها مطلع نیستیم. در این میان می توان به سرکه سیب، پوست پرتقال و لیمو، پوست موز و میوه هایی نظیر توت فرنگی و لیمو ترش اشاره کرد که دارای خواص سفید کنندگی دندان می باشند. شما می توانید به جای استفاده از خمیر دندان های سفید کننده از این ترکیبات طبیعی و میوه ها برای سفید کردن دندان های خود استفاده کرده و از دیگر مزایای این مواد غذایی پر منفعت بر سلامت دهان و دندان نیز بهره مند گردید.  

 

سرکه سیب

سرکه سیب

سرکه سیب به خوبی لثه ها را تمیز می کند و لکه های روی دندان، مخصوصا لکه های ناشی از نیکوتین و قهوه را از بین می برد. اثبات شده که سرکه سیب یک سفیدکننده طبیعی دندان است اما شما در استفاده از آن باید تداوم داشته باشید و حداقل یک ماه از آن استفاده کنید تا نتیجه آن را ببینید. البته سرکه سیب به خاطر اسیدی بودن می تواند به مینای دندان آسیب برساند به همین خاطر پس از مسواک زدن با سرکه سیب باید با یک خمیر دندان معمولی که ترجیحا بدون فلوراید است دندان های تان را مسواک بزنید و یا دهان تان را به خوبی بشویید.

پوست پرتقال و لیمو

پوست پرتقال و لیمو

پوست پرتقال و لیمو جزء  سفیدکننده های دندان هستند. من حدس می زنم که تا شما از پوست پرتقال و لیمو استفاده نکنید به قدرت سفیدکنندگی آنها پی نخواهید برد. البته پوست پرتقال و لیمو هم محتوای اسیدی دارند و روی مینای دندان اثر می گذارند و به همین خاطر پس از استفاده از آنها باید دهان تان را با یک ماده مطمئن به خوبی بشویید. یکی از بهترین شست و شو دهنده های دهان و دندان هیدروژن پراکسید است که بوی بد دهان را ازبین می برد و همچنین دارای خواص ضد باکتریایی نیز می باشد. هیدروژن پراکسید را به نسبت یک به یک با آب ترکیب کرده و حداقل به مدت 1 دقیقه درون دهان تان قرقره کنید.

توت فرنگی


ادامه مطلب را در سایت مرجع بخوانید