دمنوش های گیاهی روشی فوق العاده برای درمان علائم سرماخوردگی و آنفلو انزا هستند. شما نه تنها از مزایای دارویی این دمنوش ها بهره مند می شوید، بلکه التیام بخش، گرم و آرامش بخش نیز هستند.
فرمول پایه ای برای تهیه دمنوش ها و جوشانده های گیاهی
1.اصول کلی آماده سازی دمنوش های گیاهی
آب در حال جوش را بر روی گیاه دارویی مورد نظرتان ریخته و حداقل 20 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و سپس از صافی بگذرانید.
- همچنین می توانید از لیوان های پرس فرانسوی یا فرنچ پرس نیز برای آماده کردن دمنوش ها استفاده کنید. به ترتیب بالا عمل کرده و بعد از 20 دقیقه پرس کنید و دمنوشتان را میل کنید.
2.اصول کلی آماده سازی جوشانده های گیاهی
برای تهیه جوشانده ها معمولا مقادیر بیشتری گیاه نسبت به دمنوش ها مورد استفاده قرار می گیرد و مدت زمان بیشتری هم برای دم کردن آنها صرف می گردد. لیوان های پرس فرانسوی بهترین روش برای تهیه جوشانده ها و آسانترین راه برای صاف کردن آنها می باشند. ولی شما می توانید جوشانده ها را در قوری های بزرگ و دارای صافی نیز دم کنید.
- حدود 56 گرم یا دو مشت پر از گیاه خشک شده
- 473 سی سی آب جوش( اگر بطور کامل روی گیاهان خشک را نپوشاند، مقدار بیشتری آب اضافه کنید)
- آب را روی گیاهان ریخته و به مدت 4 تا 10 ساعت و از شب تا صبح بخیسانید.
- بعد از این مدت سبزیجات را صاف کرده و محلول را مصرف کنید.
ادامه مطلب را در سایت مرجع بخوانید.